Wil jij ook je dromen realiseren en je doelen bereiken? Kom een workshop Vision Board (Dream Board) volgen en we gaan er meteen mee aan de slag! Wil je weten hoe het werkt?

Ons gedrag bestaat voor 95% uit onbewust gedrag en voor 5% uit bewust gedrag. Bij die 95% onbewust gedrag hoeven we niet na te denken. We doen het automatisch, het zijn gewoontes. Niet al onze gewoontes/overtuigingen/gedachten zijn goed. Met die 5% bewust gedrag kunnen we nu net die negatieve gewoontes/overtuigingen/gedachten veranderen in iets positiefs.

Je kan je brein dus herprogrammeren en je mindset veranderen door aan de slag te gaan met je bewust gedrag. Je kan dat maar met kleine beetjes tegelijk doen en je hebt er minimaal 30 dagen voor nodig. Daarna is het een (goede) gewoonte geworden. En pas daarna pak je weer een ander stukje van die 95% aan waarover je niet tevreden bent en gaat daar dan weer mee aan de slag.

Zo werkt het ook als je jouw doelen wil realiseren en jouw dromen wil nastreven. We gebruiken een VB om dat allemaal in kaart te brengen (verwoorden, tekenen, knippen en plakken). Je formuleert jouw doel, daarna visualiseer je jouw doel en tenslotte ga je ermee aan de slag om het te verwezenlijken. Visualisatie brengt manifestatie en focus (op wat je echt wil) met zich mee. Spreek je doelen uit en je gaat erin geloven. Je gaat het aantrekken (Wet van Aantrekking / Law of Attraction). Positivisme zal je ernaartoe leiden. Je programmeert je onderbewustzijn. Zo krachtig werkt visualisatie en dus ook een VB. Een beeld is krachtiger dan 1000 woorden.

Door de realisatie van zo een VB gaat je brein geloven dat wat het ziet er in feite al allemaal is. Negatieve gedachten daaromtrent krijgen geen kans meer. Zo hebben je dromen en doelen meer kans op slagen. Zo een VB is een enorm sterke tool en zorgt voor vertrouwen en geloof in jezelf en je toekomstige verwezenlijkingen. Nadat je VB een prominente plaats (waar je het vaak ziet) in huis heeft gekregen, ga je aan de slag met een actieplan en binnen de kortste keren krijgen jouw doelen de eindelijk de kans om zich te ontplooien.

Is dit ook iets voor jou om te proberen? Schrijf je dan in voor een workshop Vision Board en dan ontmoeten we mekaar binnenkort!

Vriendelijke groet,

Tim