Als coach kan ik jou meer inzicht geven in jouw belemmerende gedachten. Ik ga proberen om jouw onbalans terug in evenwicht te brengen. Tevens kan ik als coach jou begeleiden en (bij)sturen bij het streven naar jouw zelfgekozen doelen.

Ik coach alles wat te maken heeft met fysieke en mentale gezondheid. Mijn 3 pijlers zijn stress & burn-out, gezonde voeding & beweging en relatie & welzijn. Ik wil ze jou in het kort even toelichten aan de hand van een paar voorbeelden:

Stress & Burn-Out (Stress & Burn-Out Coaching):

In deze onzekere tijden van corona komt er van alles op je pad waar je niet op zit te wachten. Van thuis uit werken en online vergaderen zijn twee werk gerelateerde voorbeelden. Het kan spanningen met zich mee brengen in je gezin of op je werk. Deze spanningen kunnen voor stress zorgen. Je gaat daardoor veel piekeren, je slaapt slechter en je wordt erg prikkelbaar. Zowel geestelijk als lichamelijk raak je uitgeput. Als coach probeer ik samen met jou te achterhalen waar de oorzaken van jouw klachten liggen. We gaan samen deze klachten aanpakken en we proberen de rust in je hoofd zo snel mogelijk te herstellen.

Spanningen op het werk of perfectionisme kunnen leiden tot een burn-out. Een burn-out vereist een langdurige begeleiding en opvolging. Ik wil je daar graag bij helpen.

Gezonde Voeding & Beweging (Nutricoaching / Physical Coaching):

Voel je jezelf te dik of niet lekker in je vel? Beweging in openlucht en het nuttigen van gezonde voeding zijn dan 2 essentiële factoren in jouw herstel. Ik geef jou de kennis door en fungeer als jouw persoonlijke motivator.

Is je fysieke paraatheid niet naar wens of wil je graag gezonder gaan leven? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik bezorg jou de nodige tools om aan de slag te gaan.

Relatie & Welzijn (Relatie Coaching):

Zoals iedereen weet kunnen liefdesrelaties ingewikkeld zijn. Soms is de balans even zoek. Soms ben je een beetje uit mekaar gegroeid. Soms heeft iemand domme dingen gedaan. Soms blijft er maar weinig “quality time” over voor jullie tweetjes vanwege de drukke bezigheden met de kinderen of met je werk. Communicatie is het allerbelangrijkste in jullie relatie. Voor een objectieve blik van buitenaf zorg ik als coach. Relatiepatronen kunnen doorbroken worden, conflicten kunnen opgelost worden en jullie kunnen opnieuw dichter naar mekaar toe groeien. Het is geven en nemen en soms veel water bij de wijn doen maar met de steun van een partner sta je veel sterker in het leven. Samen trachten we jullie band te herstellen en zelfs te verstevigen. Vaak blijkt dat tijd, vergeving, duidelijke communicatie en een goede wil van goudwaarde kunnen zijn. Ook met bindingsangst, verlatingsangst, codependentie, narcisme, relatieverslaving of algemene conflicten kan je bij mij terecht.

Ook op andere domeinen van coaching bied ik ondersteuning aan. Mental coaching (in de sport) is daar een voorbeeld van.

Voor meer informatie kan je elders terecht op mijn website of je kan mij altijd contacteren voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierin leg ik jou in het kort mijn visie en werkwijze uit. Zo kunnen we nagaan of het klikt tussen ons en eventueel een positieve samenwerking starten.

Ik help je graag!

Gezonde groet,

Tim