OVER MIJ

Ik ben Tim Verheyen, geboren te Bree op 9 mei 1978. Van karakter ben ik een rustige, zachtaardige man met een nuchtere kijk op het leven en een warme persoonlijkheid. 

Samen met mijn vrouw Yolande en onze kinderen woon ik in Ophoven (Kinrooi), waar ook mijn praktijk aan huis gelegen is.

Ik ben opgegroeid in Molenbeersel en van jongs af aan hield ik me, samen met vrienden, veel bezig met sport, denksport en studie.

Nadat ik op het Heilig Kruiscollege in Maaseik Latijn – Wiskunde – Duits- Wetenschappelijk Tekenen had afgemaakt ben ik aan de Provinciale Hogeschool Limburg in Hasselt de opleiding Regentaat Lichamelijke Opvoeding – Bewegingsrecreatie gaan volgen. Deze heb ik in het millenniumjaar 2000 afgerond.

In mijn beginjaren in het onderwijs combineerde ik plichtsbewust de job van turnmeester met tennistrainer en voetbalcoach. Sport is ook altijd een belangrijk aspect gebleven in mijn leven, zowel beroepshalve als in mijn vrije tijd (momenteel vooral padel).

Vanaf 2010 voelde ik de drang opborrelen om mezelf verder te blijven ontwikkelen via allerhande opleidingen. Via avondschool, via zelfstudie en door een combinatie van deze twee behaalde ik diverse coaching diploma’s in de loop der jaren. In lifestyle coaching kan ik mijn kennis, ervaring en passie kwijt. Met deze opgedane kennis en ervaring wil ik mensen graag helpen want het heeft mij zelf ook geholpen.

In het verleden was ik zelf niet altijd het goede voorbeeld van de zaken waarin ik me als coach heb gespecialiseerd. De meest voorbeeldige van de klas kan ik mij nog steeds niet noemen en dat hoeft ook helemaal niet. Maar ik heb al een hele weg afgelegd in de goede richting en daar ben ik heel tevreden mee. Die kennis en ervaring probeer ik nu door te geven aan anderen zodat ook zij daar de vruchten van kunnen plukken.

Ik ben gediplomeerd als Life(style) Coach, Stress & Burn-Out Coach, Mental Coach, Mindfulness Coach, Relatie Coach, Kinder Coach en Coach Gezonde Voeding & Beweging.

Tevens heb ik een diploma behaald voor de opleidingen Praktische Psychologie, Psychologie van het Kind en Cognitieve Gedragstherapie.

"De behoefte om mensen te helpen en de voldoening die het mij schenkt, hebben mij aangezet tot coaching."

“Mijn vrouw en mijn dochters in de praktijkruimte in Ophoven.”

Het is voor mij een uitdaging om mensen professioneel te begeleiden en te ondersteunen in hun zoektocht naar een betere versie van zichzelf.

Samen met jou wil ik op zoek gaan naar de oorzaak van je klachten, je problemen of je disbalans. Stapsgewijs een oplossing vinden om jouw doelen te bereiken is mijn passie. Het zou mij veel plezier doen als ik ook jou mag en kan helpen. Het zou mijn leven alleen maar completer en waardevoller maken. 

 

Maar nu genoeg over mezelf want alles draait om jou! De reden dat jij nu mijn website bezoekt kan uit nieuwsgierigheid zijn maar het kan ook betekenen dat je op zoek bent naar hulp, naar een luisterend oor, naar een vertrouwenspersoon of gewoonweg naar meer informatie.

Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Vragen staat vrij. Ik beantwoord ze met alle plezier. Misschien kan ik jou wel van dienst zijn met je hulpvraag. Dan hoor of lees ik het graag van je.

Groetjes,

Tim