MIJN VISIE

 

Ieder van ons wordt vroeg of laat op zijn levenspad weleens geconfronteerd met tegenslag(en). Het leven is niet altijd rozengeur en maneschijn. 

Er zijn goede tijden en er zijn slechte tijden. Tijden dat het allemaal niet zo loopt zoals je zou willen. In die mindere dagen is communicatie heel belangrijk. Durf erover te praten, blijf er niet mee zitten. Het werkt vaak bevrijdend en er is niks om beschaamd over te zijn. Ik ben er om jou te helpen. In alle vertrouwen objectief meedenken vanaf de zijlijn kan van onschatbare waarde zijn. Waarnemen, luisteren, analyseren, plannen en tenslotte samen tot een oplossing komen is wat wij trachten te doen.

Onze samenwerking is gebaseerd op eerlijkheid, respect en wederzijds vertrouwen.

Ik verricht geen wonderen maar ik ga wel met de nodige gedrevenheid aan de slag met jouw hulpvraag. Via een stapsgewijs verbeteringsproces uiteindelijk jouw doel proberen te bereiken is de uitdaging die we samen aangaan. Mijn coaching is geen therapie maar een vorm van individuele begeleiding die erop gericht is jou in positieve zin te zien veranderen en de beste versie van jezelf te worden. Een leefstijlinterventie is vaak al het beste medicijn.

Samen gaan we over de finishlijn.

Mocht de coaching toch niet zijn wat je ervan verwacht had of mocht de ‘klik’ er toch niet zijn tussen ons dan kan de samenwerking zonder problemen en zonder verdere verplichtingen stopgezet worden in de beste verstandhouding.

Het kan niet altijd een goeie “match” zijn.

Soms kan het ook zijn dat ik jou doorverwijs naar een collega-vakspecialist als die beter geplaatst is om jou verder te helpen. Ook dan stopt onze samenwerking (tijdelijk).

Alleen de beste hulp is goed genoeg voor jou.   

Dat is “mijn visie“.

“Zonder een concreet actieplan bereik je geen doelen!”