MIJN WERKWIJZE

 

Na het maken van een afspraak, kom je op consultatie en maken we samen tijd voor een intakegesprek. Vanaf dan starten de coaching sessies en gaan we samen aan de slag met jouw probleem, jouw hulpvraag of jouw vooropgesteld doel. Ik reik jou de hand en samen beklimmen we de berg.

Om het laagdrempelig te houden kan er ook altijd eens een intakegesprek of een sessie online doorgaan. Via mail, via chat of via videobellen behoort dit allemaal tot de mogelijkheden. Naast het laagdrempelige, is het vaak ook goedkoper, praktischer (geen verplaatsing) en gemakkelijker (voor mensen met een drukke agenda of met kleine kinderen thuis). Ook voor mensen die minder mobiel of ziek zijn, is dit een handige optie. Verder geldt voor sommige mensen dat ze hun problemen gemakkelijker van zich af schrijven, dan dat ze die verbaal kunnen uitdrukken.

De gewone sessies gaan door bij mij in de praktijk, in open lucht (eventueel gecombineerd met een fiets- of wandeltocht) of in samenspraak op locatie (bij jou aan huis = deze persoonlijke begeleiding is gemakkelijk voor ondernemers/bedrijfsleiders met een drukke agenda en weinig tijd).

Opties genoeg dus om samen een coachingstraject op te starten. Uiteraard is alles, wat we in deze sessies bespreken, strikt persoonlijk en vertrouwelijk.

Dat is “mijn werkwijze“.

“Samen de berg beklimmen en samen de top bereiken!”